HTML

életképek Budapest határában

Törökbálint egy település Budapest határában. Ennek minden előnyével és hátrányával.

Facebook

Linkblog

2010.09.03. 14:25 balinti.betyar

GYÁSZJELENTÉS - DR. ELEK SÁNDOR

Gyászoló Család és Törökbálint Város Önkormányzata megrendülve tudatja mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy életének 80. esztendejében,

Dr. Elek Sándor

a drága édesapa, állatorvos és polgármester, hosszú, de türelemmel viselt betegség után 2010. augusztus 30-án örökre itt hagyott bennünket, lelke a mennybe költözött.

Dr. Elek Sándort, első szabadon választott polgármesterünket, a Magyar Köztársasági Érdem- kereszt Arany fokozata, valamint a Törökbálintért Emlékérem és gyűrű kitüntetettjét, Törökbálint Város díszpolgárát az Önkormányzat saját halottjának nyilvánította.

Felejthetetlen halottunk földi porhüvelyét 2010. szeptember 10-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomba a törökbálinti temetőben. Ravatala előtt 13 órától hajthatják meg fejüket tisztelői.

Gyászolják: gyermekei, veje, menye, unokái, dédunokája, barátai és Törökbálint Város polgárai.

Törökbálint Város Önkormányzata Gyászoló Család

Távirat: Ifj. Elek Sándor 2045. Törökbálint, Csalogány utca 11.

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://torokbalint.blog.hu/api/trackback/id/tr212268982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

quick5 2010.09.08. 20:44:30

Nagyon sajnálom ami történt, egy rendkívüli embertől kell búcsúznunk..
süti beállítások módosítása