HTML

életképek Budapest határában

Törökbálint egy település Budapest határában. Ennek minden előnyével és hátrányával.

Facebook

Linkblog

2010.10.10. 23:03 balinti.betyar

SPORT - HETET KAPOTT A TFC

Nem volt forduló az NBIII-ban a hétvégén, de a BLSZ II/1 csoportjában annál inkább. Bár gondolom a mérkőzés lefújása után a fiúk is jobban örültek volna, ha elmarad a mérkőzés. Pedig minden jónak indult. A Hidegkúti SC ellen a csapat a 18. percben Major és Kovács góljával már 2-0-ra vezetett, de jött Lakatos Levente és 15 perc alatt lőtt három góljával már az első félidőben megfordította a meccset. A feketeleves csak ezután jött, hiszen a második félidőben a Hidegkút négy góljára eggyel sem sikerült válaszolni, így alakult ki a végeredmény:

Hidegkúti SC - Törökbálinti FC 7-2

A csapat így rosszabb gólkülönbsége miatt lecsúszott a negyedik helyre, ami azért is érdekes, mert a bajnokságban 6 meccsen szerzett 8 ponttal lehet a csapat negyedik, de a harmadik helyhez is elegendő ennyi pont.

Szólj hozzá!

Címkék: sport labdarúgás törökbálint tfc


A bejegyzés trackback címe:

https://torokbalint.blog.hu/api/trackback/id/tr252361654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása